Mathmann, Katrin; Kowalczyk, Wojciech; Petermeier, Hannes; Eberhard, Michael; Baars, Albert; Delgado, Antonio:
A numerical approach revealing the impact of rheological properties on mouthfeel caused by food
In: International Journal of Food Science & Technology, Jg. 42 (2007), Heft 6, S. 739 - 745
2007Artikel/Aufsatz in Zeitschrift
Maschinenbau
Damit verbunden: 1 Publikation(en)
Titel in Englisch:
A numerical approach revealing the impact of rheological properties on mouthfeel caused by food
Autor*in:
Mathmann, Katrin
Sonstiges
korrespondierende*r Autor*in
;
Kowalczyk, WojciechUDE
GND
1212215095
LSF ID
49475
ORCID
0000-0002-7390-2836ORCID iD
Sonstiges
der Hochschule zugeordnete*r Autor*in
;
Petermeier, Hannes;Eberhard, Michael;Baars, Albert;Delgado, Antonio
Erscheinungsjahr:
2007
Sprache des Textes:
Englisch