Haghighi, Hossein; De Leo, Riccardo; Bedin, Elisa; Pfeifer, Frank; Siesler, Heinz Wilhelm; Pulvirenti, Andrea:
Comparative analysis of blend and bilayer films based on chitosan and gelatin enriched with LAE (lauroyl arginate ethyl) with antimicrobial activity for food packaging applications
In: Food Packaging and Shelf Life, Band 19 (2019), S. 31 - 39
2019Artikel/Aufsatz in ZeitschriftOA Grün
ChemieFakultät für Chemie » Physikalische Chemie
Damit verbunden: 1 Publikation(en)
Titel in Englisch:
Comparative analysis of blend and bilayer films based on chitosan and gelatin enriched with LAE (lauroyl arginate ethyl) with antimicrobial activity for food packaging applications
Autor*in:
Haghighi, Hossein
;
De Leo, Riccardo
;
Bedin, Elisa
;
Pfeifer, Frank
;
Siesler, Heinz WilhelmUDE
LSF ID
11044
ORCID
0000-0002-6791-9965ORCID iD
Sonstiges
der Hochschule zugeordnete*r Autor*in
;
Pulvirenti, Andrea
Erscheinungsjahr:
2019
Open Access?:
OA Grün
Handle
Scopus ID
Sprache des Textes:
Englisch
Schlagwort, Thema:
Bio-based active packaging ; Fourier transform infrared spectroscopy (FT-IR) ; Mechanical property ; Microstructure ; Water vapor permeability