Comparative analysis of blend and bilayer films based on chitosan and gelatin enriched with LAE (lauroyl arginate ethyl) with antimicrobial activity for food packaging applications
In: Food Packaging and Shelf Life, Band 19 (2019), S. 31 - 39
2019Artikel/Aufsatz in ZeitschriftOA Grün
ChemieFakultät für Chemie » Physikalische Chemie
Damit verbunden: 1 Publikation(en)
Titel in Englisch:
Comparative analysis of blend and bilayer films based on chitosan and gelatin enriched with LAE (lauroyl arginate ethyl) with antimicrobial activity for food packaging applications
Autor*in:
Haghighi, Hossein
- LSF ID
- 11044
- ORCID
- 0000-0002-6791-9965
- Sonstiges
- der Hochschule zugeordnete*r Autor*in
Erscheinungsjahr:
2019
Open Access?:
OA Grün
Handle
Scopus ID
Sprache des Textes:
Englisch
Schlagwort, Thema:
Bio-based active packaging ; Fourier transform infrared spectroscopy (FT-IR) ; Mechanical property ; Microstructure ; Water vapor permeability