Rapid analysis of wheat flour by different handheld near-infrared spectrometers : A discussion of calibration model maintenance and performance comparison
In: Spectrochimica Acta Part A : Molecular and Biomolecular Spectroscopy, Band 252 (2021), Artikel 119504
2021Artikel/Aufsatz in ZeitschriftClosed access
ChemieFakultät für Chemie » Physikalische Chemie
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Titel in Englisch:
Rapid analysis of wheat flour by different handheld near-infrared spectrometers : A discussion of calibration model maintenance and performance comparison
Autor*in:
Chen, Xinyu
- LSF ID
- 11044
- ORCID
- 0000-0002-6791-9965
- Sonstiges
- der Hochschule zugeordnete*r Autor*in
Erscheinungsjahr:
2021
Open Access?:
Closed access
Web of Science ID
Scopus ID
Sprache des Textes:
Englisch
Schlagwort, Thema:
Calibration model maintenance ; Flour ; Handheld spectrometers ; Near-infrared spectroscopy ; Quality parameters ; Rapid analysis