Zhu, Shenghu; Cui, Pengjing; Yan, Hui; Siesler, Heinz Wilhelm:
Monitoring of total acidity content in continuous vinegar fermentation using a self-made modification of a micro-electro-mechanical system near-infrared spectrometer
In: NIR News : the Newsletter of the International Committee for Near Infrared Spectroscopy, Jg. 33 (2022), Heft 3-4, S. 14 - 19
2022Artikel/Aufsatz in ZeitschriftOA Grün
ChemieFakultät für Chemie » Physikalische Chemie
Damit verbunden: 1 Publikation(en)
Titel in Englisch:
Monitoring of total acidity content in continuous vinegar fermentation using a self-made modification of a micro-electro-mechanical system near-infrared spectrometer
Autor*in:
Zhu, Shenghu;Cui, Pengjing;Yan, Hui
Sonstiges
korrespondierende*r Autor*in
;
Siesler, Heinz WilhelmUDE
LSF ID
11044
ORCID
0000-0002-6791-9965ORCID iD
Sonstiges
der Hochschule zugeordnete*r Autor*in
Erscheinungsjahr:
2022
Open Access?:
OA Grün
DuEPublico 2 ID
Sprache des Textes:
Englisch
Schlagwort, Thema:
White vinegar; rice vinegar; total acids; continuous fermentation; low-cost near-infrared spectrometer