Monitoring of total acidity content in continuous vinegar fermentation using a self-made modification of a micro-electro-mechanical system near-infrared spectrometer
In: NIR News : the Newsletter of the International Committee for Near Infrared Spectroscopy, Jg. 33 (2022), Heft 3-4, S. 14 - 19
2022Artikel/Aufsatz in ZeitschriftOA Grün
ChemieFakultät für Chemie » Physikalische Chemie
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Titel in Englisch:
Monitoring of total acidity content in continuous vinegar fermentation using a self-made modification of a micro-electro-mechanical system near-infrared spectrometer
Autor*in:
Zhu, Shenghu;Cui, Pengjing;Yan, Hui
- Sonstiges
- korrespondierende*r Autor*in
- LSF ID
- 11044
- ORCID
- 0000-0002-6791-9965
- Sonstiges
- der Hochschule zugeordnete*r Autor*in
Erscheinungsjahr:
2022
Open Access?:
OA Grün
DuEPublico 2 ID
Sprache des Textes:
Englisch
Schlagwort, Thema:
White vinegar; rice vinegar; total acids; continuous fermentation; low-cost near-infrared spectrometer